Gepersonaliseerde tenten

Persbericht

sgia-press-header

International E-Z UP, Inc. krijgt erkenning op de SGIA Expo

Internationale Golden Image-wedstrijd vergelijkt 418 inzendingen in 52 categorieën

Norco, Californië (VS), 25 november 2013 – Dit jaar kwamen leiders van de specialistische beeldverwerkingsindustrie in Orlando bijeen voor de SGIA Expo 2013 (Specialty Graphic Imaging Association). International E-Z UP, Inc. had niet alleen een succesvolle beurs, maar kreeg tijdens de prestigieuze Golden Image-wedstrijd van de vereniging ook de GOUDEN award voor digitaal printen in de bannercategorie. Dit is de hoogste award die je kunt krijgen en E-Z UP was de enige winnaar van deze gouden award.

“Ik ben erg trots op het team van E-Z UP”, aldus Brad Smith, directeur van International E-Z UP, Inc. “Ons werk werd vergeleken met dat van de beste bedrijven ter wereld, en wij kwamen als beste uit de bus. Dat is nogal een prestatie! Dit is een bevestiging van alles waar E-Z UP voor staat: geweldig productontwerp, geweldige kwaliteit en gedegen onderzoek op gebieden als grondstofkeuzes, apparatuurselectie, inktselectie, werknemerstraining en productie. Onze rigoureuze test- en acceptatienormen gecombineerd met onze kwaliteitsnormen voor de productie garanderen onze klanten dat het uitmuntende product dat we elke dag leveren, aan hun verwachtingen van ons product en onze naam voldoet.”

Er waren in totaal 418 opdrukken ingezonden, die door de juryleden zeer kritisch werden beoordeeld. Het evenement werd dit jaar tijdens de SGIA Expo 2013 (23-25 oktober in Orlando) gehouden en was een van de meest uitdagende die recentelijk heeft plaatsgevonden.

“De juryleden vonden het dit jaar erg moeilijk. Niet vanwege het enorme aantal inzendingen, maar vanwege de algehele kwaliteit van het werk. Juryleden in vrijwel elke categorie vertelden me dat de inzendingen zó goed waren dat het een echte uitdaging was om winnaars te kiezen”, aldus Johnny Shell, SGIA’s vicevoorzitter van Technical Services.

Shell voegde daaraan toe dat elke inzending voor de Golden Image-wedstrijd op de technische prestaties wordt beoordeeld, en dat er bij de beoordeling en scoretoekenning niet naar esthetische kenmerken wordt gekeken. Opdrukken worden beoordeeld op de moeilijkheid en kwaliteit van de uitvoering.

“Dankzij het winnen van de gouden award voor digitaal printen behoort International E-Z UP, Inc. nu tot ’s werelds beste specialistische drukkers wat betreft kwaliteit en capaciteiten. Het vermogen om consequent zulke hoogwaardige producten te printen, geeft aan dat International E-Z UP, Inc. een expert is in het beheersen van de vele variabelen die bij specialistisch printen komen kijken”, aldus Shell.

Op SGIA.org staat een samenvatting van de SGIA Expo 2013, waaronder de volledige lijst met Golden Image-winnaars.

Voor meer informatie over op maat gemaakte vouwtenten of een van onze andere hoogwaardige E-Z UP Instant Products en accessoires kunt u contact opnemen met ons Europese hoofdkantoor:

E-Z UP Europe B.V.
Ringveste 7, 3992 DD, Houten, Nederland
Tel. +31 30 635 4100
www.ezup.nl

SGIA – Ondersteunt de leiders in digitaal printen en schermopdrukken

‘Specialistische beeldverwerking’ omvat digitale beeldverwerking, schermopdrukken en de vele andere beeldverwerkingstechnologieën die SGIA-leden gebruiken, inclusief de technologieën die ze in de toekomst zullen gaan gebruiken. Dit zijn de beeldverwerkingsprocessen en -technologieën die worden gebruikt om nieuwe producten te maken en bestaande producten te verbeteren, waaronder verkoopdisplays, bedrukte elektronica, membraanschakelaars, borden, advertenties, kledingstukken, containers en voertuigen. Zorg dat u uw specialistische beeldverwerking optimaal benut.


E-Z UP staat klaar om u te helpen met het vergroten van uw naamsbekendheid! Ons team van deskundige account managers, grafische ontwerpers, drukkers en professionele naaisters maakt van uw bedrijfslogo en reclameboodschap een nieuw promotietool. Een gepersonaliseerde tent, banner, tafelhoes of vlag, wij hebben de producten en de kennis om voor u het beste marketingpakket samen te stellen.

 • Klein

 • Medium

 • Groot

 • Digitale bedrukking

 • Digitale bedrukking

 • Opdruk


Vraag offerte aan - Kies uw optie

Contacteer ons


Phone Icon

030 635 4100

Bel één van onze account managers voor een directe offerte!

Email-nous


Email Icon

(*Verplicht)
Vraag offerte aan - Choose Your Option

Email-nous

Notre équipe d'experts en graphisme se tient à votre disposition, pour identifier avec vous le concept d'affichage idéal pour promouvoir votre marque ou votre produit. Nous vous offrons un large éventail de capacités, d'une simple impression monochrome à une impression numérique complète. Quel que soit votre choix, vous verrez des graphismes nets, riches en couleurs, qui optimiseront votre image de marque. Pour nos procédés graphiques, nous utilisons les mêmes encres tenaces que pour les panneaux d'affichage publicitaire en plein air – et quelle que soit la quantité commandée, notre capacité de production nous permettra de répondre à vos attentes.

 • Small

 • Medium

 • Large

 • Digital

 • Digital

 • Imprint


© Copyright 2018 E-Z UP Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

© Copyright 2018
E-Z UP Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.