10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

BBQ Tent

De E-Z UP® BBQ tent is de beste optie voor uw feest of cateringactiviteit!

De lente- en zomermaanden zijn de perfecte tijd voor een barbecue! Echter kan het weer de organisatie hiervan behoorlijk in de war schoppen. Om dit te voorkomen is een snel opzetbare tent een uitkomst, zowel bij regen als bij extra behoefte aan schaduw.


Weber tent by E-Z UP

BBQ Tent - Professioneel gebruik

E-Z UP® is bekend als vaste leverancier van de toonaangevende BBQ- en Grillfabrikanten. Bij Grillseminars, workshops en productintroducties geeft de E-Z UP® Eclipse serie in alle weersomstandigheden extra uitstraling en een sterke overkapping. Ook voor catering, sportverenigingen en partyverhuur is een originele E-Z UP® Eclipse met zijn 7 jaar framegarantie een onmisbaar onderdeel van het assortiment, deze serie is verkrijgbaar in 2.5x2.5, 3x3, 3x4.5 en 3x6 meter (ook onderling koppelbaar!). Door het eventueel bedrukken van uw bedrijfslogo herkent elke feestganger u als leverancier of organisator. De tenten kunnen, mits voorzien van haringen of gewichtszakken, nog goed functioneren onder hogere windsnelheden. Daarnaast, voor een BBQ tent niet onbelangrijk, voldoet de stof aan de internationaal geldende B1 normering voor brandveiligheid.


BBQ tent voor tuin of camping?

Ook voor u als consument heeft E-Z UP® betaalbare oplossingen om uw barbecue tot een succes te maken. Met name de modellen Dome en Spectator zijn hiervoor een uitstekende keuze. Deze recreatieve E-Z UP® tenten zijn verkrijgbaar meerdere designs. De Dome beschikt zelfs over een windkap, dit ter bescherming tegen harde wind maar ook zodat rook en hitte kan ontsnappen. Deze twee tenten worden geleverd als complete set met grondharingen en een stevige roltas. Ook deze tenten blinken uit in kwaliteit met 3 jaar fabrieksgarantie.

Sizes:Barbecuetent van E-Z UP

PRODUCTCATEGORIEËN

Eclipse
  • TENTEN
Food Booth Sidewall
  • ZIJWANDEN
Tear Drop Flag
  • VLAGGEN
Instant Table
  • TAFELS
Table Covers
  • TAFELHOEZEN
ProUmbrella
  • PARASOLS
Search engine powered by ElasticSuite