10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

MOTORCROSS TENT

Motorcross is een sport die wereldwijd een fanbase van miljoenen mensen heeft, van de professionele MX1 klasse tot op lokaal amateurniveau. E-Z UP® is leverancier van tenten voor vele Motorcross teams, circuits, fabrikanten en andere sponsors en leveranciers binnen de sport. De Speed™ Shelter is door de unieke afmetingen van 2.5x3.5 meter ideaal voor deze doelgroep.

Motorsports by E-Z UP

DE PERFECTE TENT VOOR MOTORCROSS

Snel en stoer, twee woorden die zowel bij Motorcross als de Original E-Z UP® Speed™ passen. Het aerodynamische karakter van de Speed™ Tent past perfect bij de essentie van de motorcross, maar ook de langwerpige uitvoering en het zwarte, glanzende frame helpen daarbij. De race tent is ondanks zijn stoere en robuuste uitstraling toch eenvoudig op te zetten, waardoor uw merk in een kwestie van seconden zichtbaar wordt gemaakt voor het grote publiek. De tent is opgevouwen compact genoeg om in de kofferbak van de auto kwijt te kunnen maar groot genoeg om twee motorfietsen mee te overkappen en nog werkruimte over te houden.


DE MIX TUSSEN FUNCTIONEEL EN STIJLVOL

Een Speed™ Shelter Motorcross Tent biedt meer dan genoeg ruimte voor de promotie van uw merk dankzij afmetingen van 2.5 X 3.5 meter, het dak is uitgerust met een brandwerend coating en voldoet aan de brandbestendigheidsnorm van Europa (B1). De stof waarmee de tent is uitgewerkt is daarbij bestand tegen vocht, schimmel en zelfs ultraviolette straling, en ook op het vlak van duurzaamheid voldoet die aan de verwachtingen. Het sterke zwarte frame houdt zich goed in zon, regen en is eenvoudig van modder te ontdoen. Tenslotte is er een garantie van 5 jaar: de ideale tent dus om lange tijd gebruik van te kunnen maken en daarmee een veilige investering voor uw team!

Dimensions:Motorsports by E-Z UP

PRODUCTCATEGORIEËN

Eclipse
  • EASY UP TENTEN
Sidewalls
  • ZIJWANDEN
Shelter Flag
  • VLAGGEN
Instant Table
  • TAFELS
Railskirts
  • RAILSKIRTS
Search engine powered by ElasticSuite