10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

PLOOITENT

Wat het doel van de Plooitent ook mag zijn, het belangrijkste is dat u er als ondernemer gebruik van kunt maken om uw merk of bedrijf op te laten vallen bij het grote publiek. Er zijn ontelbare soorten tenten met elk hun unieke eigenschappen en mogelijke toepassingen. Of u als marketeer actief bent binnen de sport, als consultant in de promotiesector of als locatiemanager in de filmindustrie, E-Z UP® heeft voor vele verschillende markten een toegevoegde waarde!
E-Z UP®Shelters zijn perfect voor uw gelegenheid:

TIJDELIJKE OVERKAPPING

Met E-Z UP® Plooitenten kunt u elke ruimte vanaf 1.5 x 1.5 meter overkappen (VUE). Van kleine tenten voor cameramensen tot grote 3x6 tenten of zelfs tientallen geschakelde tenten voor markten of rally auto’s. Met E-Z UP® bent u voor alle mogelijke toepassingen verzekerd van duurzaamheid (bijvoorbeeld 7 jaar garantie op de Eclipse!), stabiliteit, gebruiksgemak en eventueel een opvallende bedrukking. Naast vierkante en rechthoekige tenten beschikt E-Z UP® ook over een uniek zeshoekig model, de HUB. Dit is een perfect model voor productintroducties of bijvoorbeeld als overkapping van centrale bar tijdens een festival.

Beschikbare afmetingen E-Z UP®

Plooitenten:

Bedrijfsprogramma's zijn onze specialiteit!

UW PLOOITENT PROFESSIONEEL LATEN BEDRUKKEN DANKZIJ E-Z UP

Het grafisch design-team van E-Z UP® weet alles over het bedrukken van promotie tenten, en staat dan ook klaar om uw naamsbekendheid naar voren te laten komen. Het team bestaat uit professionele grafisch ontwerpers, account managers en meerdere productiefaciliteiten wereldwijd die samenwerken om uw merk te voorzien van de juiste branding. Uw bedrijfslogo of merknaam worden zo toegepast dat de tent kan dienen als een ware promotietool, en ook elementen zoals banners, tafelhoezen en zelfs beach-vlaggen maken deel uit van het assortiment waarmee een doeltreffend marketingpakket samengesteld kan worden.

Search engine powered by ElasticSuite