10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

PRESENTATIE TENT

Wat de reden ook is dat u op zoek bent naar een Presentatie Tent, het doel is altijd dat u wilt opvallen. Een Presentatie Tent van Original E-Z UP®  is de manier om uw bedrijf op te laten vallen op beurzen en/of evenementen. E-Z UP® levert Presentatie Tenten voor vele bedrijfstakken, zoals: sportevenementen, beurzen, marketingbureau’s, scholen en overheidsinstanties. Original E-Z UP®  heeft voor alle segmenten een toegevoegde waarde. Wij kunnen met recht zeggen dat wij van alle markten thuis zijn.


Presentatie tent by E-Z UP

VOOR ELK EVENT EEN ANDERE PRESENTATIE TENT

Verschillende evenementen vragen om verschillende tentoplossingen. Wilt u een grote centrale hospitality ruimte creëren dan is de HUB™ 5x5 de ultieme tent. Voor een kleine samplingactie bij de ingang van een festival is de Vue™, met 1.5x1.5 meter de kleinste tent in het E-Z UP® assortiment, de beste keuze. Gaat u stad en land af om uw producten te demonstreren, bijvoorbeeld op golf demodagen of tijdens E-Bike experiences, dan is de Eclipse™ in 3x3 of 3x4.5 meter de beste overkapping.UW PRESENTATIE TENT PROFESSIONEEL LATEN BEDRUKKEN

Wanneer u kiest voor E-Z UP® als de leverancier van uw promotiemateriaal kunt u rekenen op een team bestaande uit grafisch ontwerpers, account managers en meerdere productiefaciliteiten die er samen voor zorgen dat u een opvallend design ontvangt wat volledig in uw huisstijl past. Bent u niet meteen tevreden? Wij gaan door tot u dat wel bent. Deze service is, net als de onderdelenservice, onderdeel van de E-Z UP® Experience. Samen met banners, tafelhoezen en zelfs beach-vlaggen stelt u een doeltreffend marketingpakket samen.

Afmetingen:
Presentatie Tent McMulloch by E-Z UP

PRODUCTCATEGORIEËN

Eclipse
  • EASY UP TENTEN
Sidewalls
  • ZIJWANDEN
Tear Drop Flag
  • VLAGGEN
Instant Table
  • TAFELS
Table Covers
  • TAFELHOEZEN
Railskirts
  • HALVE ZIJWANDEN
Search engine powered by ElasticSuite