10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

PROMOTIE TENT

Op beurzen, evenementen en markten wilt u zich onderscheiden van de rest. Een Original E-Z UP® Promotie Tent is de manier om dit te bereiken. Deze handige, pop-up Promotie Tent onderscheidt zich door gebruiksgemak en een professionele uitstraling. Een Original E-Z UP® Promotie Tent is een must-have als u uw stand op een evenement zo aantrekkelijk mogelijk wil maken, juist omdat dergelijke tenten gebruiksgemak en een professionele uitstraling perfect weten te combineren.


Adidas Promotie Tent by E-Z UP

UW BEDRIJF EXTRA LATEN OPVALLEN MET EEN PROMOTIE TENT

De Ecplise™ vouwtent is erg geschikt als Promotie Tent. Deze reclame tent kan met met digitale bedrukking (sublimatie) voorzien worden van elk gewenst design. Met bedrukte zijwanden, halve wanden, banners en beachflags creëert u uw unieke stand. Komt u er niet uit? E-Z UP® staat klaar om u te voorzien van advies en u eventueel het ontwerpproces kosteloos uit handen te nemen.

SNELHEID GEGARANDEERD EN MULTI-INZETBAAR

Het aanschaffen van een complete promotiestand voor beurzen, roadshows en/of outdoor events is vaak een complexe aangelegenheid. Met een E-Z UP® tent en andere E-Z UP® producten zoals vlaggen, display producten, Tafels met Tafelhoezen en presentatiewanden bent u in staat om elke stand aantrekkelijk in te richten met mobiele producten van slechts 1 leverancier. Een complete stand met een tent, meerdere vlaggen, tafels en banners bouwt u binnen 10 minuten op en afbreken gaat minstens zo snel, ideaal voor activiteiten als guerilla marketing, product sampling en fondsenwerving. Daarnaast schaft u de producten één keer aan om ze daarna voor elke beurs of outdoor event weer te kunnen gebruiken. Een duurzame oplossing!

Afmetingen Easy Up Tenten:
Promotie tent voor IXS by E-Z UP

Reebok Reclame Tent by E-Z UP

DE SPECIFICATIES VAN DE E-Z UP PROMOTIE TENT

De E-Z UP® Eclipse Pop Up tentserie heeft een standaard framegarantie van 7 jaar. Daarnaast kunnen de frames en daken in vele kleuren worden aangeschaft en door middel van bedrukking naar wens worden aangepast.

Mocht er in de tussentijd toch iets kapot gaan aan het frame? Dan kunt u naast de 7 jaar garantie ook gebruik maken van de gratis onderdelenservice, onderdeel van de E-Z UP® Experience:

PRODUCTCATEGORIEËN

Eclipse
  • Instant Shelters
Sidewalls
  • ZIJWANDEN
Tear Drop Flag
  • VLAGGEN
Instant Table
  • TAFELS
Table Covers
  • TAFELHOEZEN
Railskirts
  • HALVE ZIJWANDEN
Search engine powered by ElasticSuite