10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

RECLAMETENT

Reclame maken gaat over opvallen met een blijvende indruk. Met de E-Z UP® Reclametent weet u zeker dat dit lukt. Deze Reclametent is volledig te bedrukken met de door u gewenste logo’s, slogans en zelfs foto’s. Het team van grafische professionals helpt u hierbij. Zij gaan door tot u tevreden bent, daarom ontvangt u van ons ongelimiteerd gratis proefdrukken. Zo weet u zeker dat u op de juiste manier opvalt.

Reclametent by E-Z UP

IDEAAL VOOR BEURZEN EN EVENEMENTEN

De E-Z UP® Reclametent is de meest geschikte tent wanneer u op wilt vallen tijdens een evenement en/of beurs. Deze Pop Up tent is niet alleen opvallend, maar kan ook prima dienen als opvallende en chique entree voor uw gasten. Opvallen tijdens een beurs of evenement is niet altijd even gemakkelijk, met de E-Z UP® Reclametent is dit echter een fluitje van een cent. Door het plaatsen van productfoto’s op zijwanden valt u zelfs nog meer op! De 3x3 tent is de meest populaire keuze onder de Reclametenten, heeft u echter meer ruimte nodig dan zijn de 3x4.5 of 3x6 ook zeer geschikt.EEN E-Z UP RECLAMETENT STAAT BINNEN EEN MINUUT

De E-Z UP® Eclipse kan uitstekend gebruikt worden als Reclametent. Deze tent onderscheid zich van de concurrentie door 7 jaar garantie, verschillende maten, opvallende kleuren en brandveilige stoffen (B1). De tenten kunnen daarnaast uitgebreid worden door middel van handige en opvallende accessoires, zoals: beachflags, tafels met bedrukte tafelhoezen, banners en regisseursstoelen. Weet u niet zeker of de Eclipse Reclametent de beste keuze voor uw bedrijf is? Neem dan contact op met één van onze account managers. Zij helpen u graag verder.

Afmetingen:Reclametent voor Monster Energy by E-Z UP
>

PRODUCTCATEGORIEËN

Eclipse
  • EASY UP TENTEN
Sidewalls
  • ZIJWANDEN
Tear Drop Flag
  • VLAGGEN
Instant Table
  • TAFELS
Table Covers
  • TAFELHOEZEN
Railskirts
  • HALVE ZIJWANDEN
Search engine powered by ElasticSuite