10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Recreational Half Wall

31
Recreational Half Wall
Recreational Half Wall
SKU recreational_half_walls

Een recreatieve halve wand toegevoegd aan uw tent kan u, familie en vrienden beschermen tegen de zon tijdens buitenevenementen

Functies

  • Beschikbaar in 5 kleuren
  • Rechte recreatieve halve wanden
  • Schuine recreatieve halfwanden
  • Snelle bevestiging truss clips voor snelle en E-Z bevestiging aan uw E-Z UP® Instant Shelter®
  • Stijlvolle verstevigingen in de onderste hoeken
  • Zilveren UV-bescherming
  • Inclusief beschermende draagtas
  • E-Z UP® tent niet inbegrepen

Details

Halfhoge zijwanden kunnen de kwaliteit van uw tent verbeteren

E-Z UP® biedt een aantal opties voor halve wanden voor uw tent. U kunt wanden krijgen die ontworpen zijn voor zowel een tent met rechte poten als een tent met schuine poten. De halve zijwanden zijn verkrijgbaar in effen kleuren en camopatronen. Je kunt kiezen uit een half dozijn kleuren, waaronder verschillende camopatroonkleuren.

Of je nu kiest voor een effen kleur of een patroon voor je tent met schuine of rechte poot, je kunt er zeker van zijn dat het niet snel zal vervagen. De halve zijwanden zijn beschermd tegen de zon met een zilverkleurige UV-beschermer. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer de zon op deze duurzame en sterke recreatieve stof schijnt.

Zelfs als je niet handig bent, kun je deze halve zijwanden gemakkelijk en snel bevestigen met de truss clips die het doek stevig op zijn plaats houden. De gestileerde versterkte hoeken maken het bijna onmogelijk dat de hoeken gaan rafelen.

Wanneer u uw recreatie halve zijwanden van E-Z UP® koopt, kunt u gerust zijn omdat elke aankoop wordt geleverd met een 100% tevredenheidsgarantie. Als er tijdens het eerste jaar een onderdeel vervangen moet worden of als er iets anders met uw halve zijwand gebeurt, kunt u profiteren van de E-Z UP® garantie van een jaar.

Een bedrukking onderscheidt uw tent van de rest

E-Z UP® biedt een uitstekende printafdeling. Ons team heeft zelfs al zeven jaar achtereen de SGIA Golden Image Award gewonnen.

We hebben hard gewerkt om van ons drukproces een snel, naadloos systeem te maken, zodat uw opdracht correct en snel wordt uitgevoerd. Wij bieden eersteklas drukwerk in korte tijd omdat we weten dat tijd geld is en jij geen geld te verspillen hebt. Zodra je ons een idee geeft van de richting die je op wilt met je project, hebben we je shelter binnen 24 tot 48 uur volledig op maat gemaakt. We zijn niet alleen trots op onze snelheid, maar ook op het feit dat elke klus in één keer goed wordt geklaard. Ons team werkt nauw samen met uw grafische afdeling om ervoor te zorgen dat het artwork perfect is. U ontvangt ook een onbeperkt aantal gratis proefdrukken, totdat u het definitieve ontwerp heeft goedgekeurd.Specifications
Meer informatie
Item Weight 4 lbs (1.10 kg)
Product Compatibility Dome®, ES100S, Hi-Viz®, Pyramid™, Vantage™, Vista™
Custom Graphics Unavailable
Product Includes Half Wall, Carrying Case
Warranty 1 Year
Support

Bel onze klantenservice

+31 (0)30 63 541 00

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Chat met ons

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Nu chatten

Wij nemen uw privacy serieus. Om meer te weten te komen over hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, bekijkt u ons Privacy beleid.

E-mail ons

*
*
*

Reviews
Search engine powered by ElasticSuite