10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Warranties

Garanties

INTERNATIONAL E-Z UP®, INC. fabrikant van de E-Z UP® Instant Shelter® garandeert aan de oorspronkelijke koper die een gedateerd aankoopbewijs aantoont, elk onderdeel van de E-Z UP® Instant Shelter® vrij te zijn van materiaal- en fabricagefouten gedurende een periode van EEN, DRIE, VIJF of ZEVEN jaar (afhankelijk van het model) na de oorspronkelijke aankoopdatum. Deze garantie geldt alleen voor normaal en verwacht gebruik, zoals bepaald door de fabrikant. INTERNATIONAL E-Z UP®, INC.’s verplichting en aansprakelijkheid onder deze garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging (naar eigen keuze) van het product of de onderdelen ervan, na eigen controle en onderzoek.

ADVIES VOOR TERUGZENDING VAN GARANTIE - Voordat u een onderdeel of product terugstuurt naar INTERNATIONAL E-Z UP®, INC. of zijn aangewezen vertegenwoordiger, neem dan contact met ons op voor specifieke instructies voor het retourneren onder garantie. Alle verzendkosten moeten vooraf worden betaald en INTERNATIONAL E-Z UP®, INC. is niet verantwoordelijk voor producten die tijdens het transport zijn beschadigd.

VOORWAARDEN - Deze garantie is ongeldig voor elk product dat op enige wijze is gewijzigd of aangepast. Deze garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door wind, regen of andere natuurkrachten, noch op onopzettelijke of opzettelijke schade aan het product, noch op gebruik van het product dat niet in overeenstemming is met de productinstructies. Deze uitdrukkelijke garantie vervangt alle andere garanties, expliciet of impliciet.

GARANTIE IS NIET GELDIG ALS HET PRODUCT NIET IS AANGESCHAFT BIJ EEN GEAUTORISEERDE LEVERANCIER OF E-Z UP® VERKOPER.

Garantie Formulier

Een garantieclaim aanvragen, klik om het garantieformulier in te dienen.

Search engine powered by ElasticSuite