Veelgestelde vragen

Zijn de E-Z UP® Instant Shelters® werkelijk in seconden op te zetten?

Ja inderdaad en zonder u te haasten! E-Z UP®'s gepatenteerde schaarsysteem"X"-stangen die in het frame zijn ingebouwd doen het werk voor u terwijl u de E-Z UP Instant Shelter® opent en sluit. De kap blijft bevestigd aan het frame, dus losse onderdelen en gereedschap zijn overbodig.


Kan ik mijn E-Z UP® Instant Shelter® overal gebruiken? Ook buiten?

E-Z UP® Instant Shelters® zijn losstaande tenten. Ze staan stevig op gras, zand of bestrating zonder lijnen of palen, waardoor ze perfect zijn voor elk evenement. E-Z UP® Instant Shelters® zijn vervaardigd van duurzaam gecoat materiaal dat bestand is tegen vuur, rotting, schimmels, water en ultraviolette stralen. De E-Z UP® Instant Shelter® is zeer draagbaar en gemakkelijk en compact op te vouwen in een eigen draagtas.


Waar kan ik E-Z UP® Instant Shelters® kopen?

E-Z UP® Instant Shelters® zijn verkrijgbaar bij elke geautoriseerde dealer van E-Z UP Europe in Europa. Voor informatie over de dichtstbijzijnde dealer neemt u contact op met E-Z UP Europe B.V.


Welke maten tenten zijn er verkrijgbaar?

E-Z UP® Instant Shelters® zijn verkrijgbaar in complete serie modellen en afmetingen naar wens, van 1,5 x 1,5 meter tot 3 x 6 meter, zelfs zeskantig, 6-hoekig 4,8 en 6,0 m. Neem vandaag nog contact met ons op om de tent te vinden die u wilt!


Welke andere E-Z UP® producten maakt u?

E-Z UP® spant zich continu in om uw leven gemakkelijker te maken door het uitvinden, ontwerpen en produceren van andere E-Z UP® Instant producten. We bieden ook de E-Z UP® Instant Monitor Stand™ en de E-Z UP® Instant Table™ -- perfect voor commerciële presentaties, bedrijfsevenementen en de verhuurbranche. Tevens bieden we de Hut, Pop, Dome en Express.


Met wie neem ik contact op bij vragen of problemen?

All E-Z UP® producten zijn vervaardigd van eersteklas materialen en zijn aan een grondige inspectie onderworpen voordat ze worden geleverd. Mocht u vragen of klachten hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor alle E-Z UP® producten wordt garantie op productiefouten gegeven.


Welk soort maatwerkopties hebt u?

Grafisch maatwerk is onze specialiteit! Onze grafische afdeling kan uw ontwerp omzetten in een tent die de aandacht trekt. Van 1- tot 4-kleurendruk (of zelfs meer!) en full color digitale druk zijn naar wens gemaakte kappen en accessoires verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. Maak een keuze uit de 22 kleuren om uw tent te ontwerpen. Elke tent wordt met de hand speciaal voor u vervaardigd. Zie ons Servicesegment voor meer informatie!


Zijn er accessoires verkrijgbaar?

We hebben een complete serie accessoires voor uw E-Z UP® Instant Shelter®, waaronder grafisch werk, zijwanden, halfhoge panelen, hoekgordijnen, gewichtzakken en meer. Zie onze pagina Accessoires voor meer informatie!


Hoe kan ik E-Z UP producten verkopen?

Als u informatie over wederverkoop van onze producten wilt, bespreken we graag de procedures en mogelijkheden met u. Neem contact met ons op.© Copyright 2018 E-Z UP Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

© Copyright 2018
E-Z UP Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.