10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Inflatable Inflatable

Doe niet alleen mee aan het event

Val op met Aero Inflatables

E-Z UP

Aero Inflatable Dome

Til je aanwezigheid op events naar een hoger niveau met onze Aero Inflatable Dome. Perfect voor beurzen, merkactivaties, sportevenementen en festivals. De Aero Inflatable Dome kun je volledig full colour bedrukken met levendige graphics en logo's. Het grootste voordeel? Je kunt het in slechts enkele minuten opblazen en het blijft dagenlang stevig opgeblazen. Maak een blijvende indruk met de Aero Inflatable Dome!

Beschikbare Maten:

E-Z UP

Achterzijde

E-Z UP

Voorzijde

E-Z UP

Zijkant

E-Z UP

Aero Inflatable Arch

Wil je een indrukwekkende entree creëren voor je event? Zoek niet verder dan deze opblaasbare boog. Of het nu gaat om een festival, concert of lokale evenement, pas het aan met je branding of eventthema om een visuele impact te maken. De Aero Inflatable Arch is ook een echte must-have voor jouw hardloop- of wielerevent. En maak je geen zorgen over de opstelling - het wordt binnen enkele minuten opgeblazen en blijft dagenlang stevig overeind. Maak je klaar om de aandacht te trekken en je event onvergetelijk te maken met de Aero Inflatable Arch.

Beschikbare Maten:

E-Z UP

Aero Inflatable Column

Deze veelzijdige pilaar is perfect voor autodealerships, outdoor festivals en thema events. En het beste van alles? Je kunt het volledig bedrukken met eigen logo en branding. Gebruik het als een promotietool of om je eventthema compleet te maken. Deze Aero Inflatable Column wordt binnen enkele minuten opgeblazen en blijft dagenlang staan, waardoor het een onmisbaar item is voor elk event. Waarom genoegen nemen met saaie oplossingen als je een unieke opblaasbare pilaar kunt toevoegen? Ontdek nu de mogelijkheden!

Beschikbare Maten:

E-Z UP

Aero Furniture

Maak je event setup compleet met de Aero Inflatable Furniture. Of je nu een gezellige zithoek wil creëren of gewoon een paar bedrukte tafels nodig hebt, wij hebben alles wat je zoekt. Van beurzen en winkels tot markten en festivals, de Aero Inflatable Furniture product range geeft een boost aan je aanwezigheid op je volgende event. Deze functionele marketing tools zorgen ervoor dat deelnemers comfortabel kunnen zitten, terwijl je je setup extra laat opvallen met jouw eigen branding. Met deze collectie blijven bezoekers langer op jouw stand. Klaar om indruk te maken? Ontdek nu onze collectie!

Beschikbare Items:

Inflatable Furniture

Aero Ottoman

Inflatable Furniture

Aero Lounge Chair

Inflatable Furniture

Aero Table

Inflatable Furniture

Aero Club Chair

Inflatable Furniture

Aero Double Sofa

Van Opblaasbare Tenten tot een Sofa

We've Got Your Outdoor Event Covered

E-Z UP Exceptional

Bel onze klantenservice

+31 (0)30 63 541 00

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Chat met ons

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Nu chatten

Wij nemen uw privacy serieus. Om meer te weten te komen over hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, bekijkt u ons Privacy beleid.

E-mail ons

*
*
*

Search engine powered by ElasticSuite