10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Betaalmethoden & Voorwaarden

E-Z UP® accepteert de volgende betaalmethoden online op ezup.nl of via de telefoon:

  • iDeal
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
Creditcard

Voor alle online betalingen per creditcard, bankpas of cheque is de betaling geautoriseerd en wordt deze door uw financiële instelling bewaard op het moment dat de bestelling wordt geplaatst om te bevestigen dat de kaart geldig is. Er worden kosten in rekening gebracht voor uw E-Z UP®-aankoop wanneer het artikel wordt verzonden. In het geval dat de bestelling wordt geannuleerd, vervalt de machtiging van de machtiging volgens de voorwaarden van uw bank of financiële instelling, meestal binnen 5 tot 7 werkdagen.

Bestellingen kunnen worden gesplitst in meerdere zendingen of zelfs meerdere bestellingen. Omdat we de artikelen in rekening brengen wanneer ze worden verzonden, kan dit resulteren in meerdere kosten. Het totale in rekening gebrachte bedrag zou moeten oplopen tot het bedrag dat werd weergegeven toen de bestelling werd geplaatst.

iDEAL

In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met iDEAL. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.

PayPalIndien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.Creditcard

Wanneer je kiest voor betalen met creditcard word er gevraagd om een creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard). In sommige gevallen wordt je gevraagd een extra wachtwoord of e-code in te vullen. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij.

Search engine powered by ElasticSuite