10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Ons verhaal

Ons verhaal

Het begin

Ergens in 1983, toen hij een zonnetent wilde opzetten in verband met een bootwedstrijd op de Colorado-rivier dat weekend, realiseerde de 21-jarige Mark Carter zich dat er een aantal onderdelen ontbrak. Op dat moment, bij een temperatuur van tegen de 44 °C zonder enige schaduw, zag Mark ineens een draagbare tent voor zich, zonder losse onderdelen, die in een handomdraai kon worden opgezet.

De volgende dag ging Mark met zijn idee aan de slag in de garage van zijn ouders in Zuid-Californië. In de maanden die volgden, bouwde hij prototypes die hij steeds verder verfijnde, en zo vond hij de eerste Instant Shelter uit. Toen al door middel van het easy up tent systeem.®.

E-Z UP
De vroege jaren
E-Z UP

Toen de vraag naar de Instant Shelter toenam, werd de garage te klein. Via een vriend kwam Mark in contact met Brad Smith. Brad bood Mark ruimte aan in zijn magazijn. Hij gebruikte afplaktape op de vloer om het gedeelte dat voor E-Z UP bestemd was, af te bakenen. Naarmate de activiteiten van E-Z UP groeiden, werd de tape verplaatst om meer ruimte te bieden en uiteindelijk verdween alle tape en werden Mark en Brad partners.

De combinatie van Brads internationale zakelijke en operationele deskundigheid en Marks ingenieuze uitvinding, de Instant Shelter, zorgde voor een perfect samenwerkingsverband en een goede basis voor het succes van E-Z UP.

Succes

E-Z UP Instant Shelters werden een deel van het Amerikaanse landschap. Of het nu was om te kamperen, op vakantie, op het strand of bij een sportevenement - overal schoten de E-Z UP Instant Shelters als paddenstoelen uit de grond. De vraag naar Instant Shelters groeide snel. E-Z UP werd de bekendste naam voor persoonlijk en professioneel gebruik, en alle grote Amerikaanse en internationale detailhandelsketens namen de shelters op in hun assortiment.

Om aan de vraag van de klanten te voldoen, bouwde E-Z UP productie- en distributielocaties over de hele wereld, waaronder het huidige hoofdkantoor van maar liefst 11.612 m² in Norco (Californië), en diverse andere kantoren in Californië, Nederland en Hongkong. Inmiddels levert E-Z UP aan meer dan 100 landen en heeft onze bekroonde digitale bedrukking het vertrouwen van 3 op de 5 bedrijven uit de Fortune 500 gewonnen, waaronder 9 uit de top 10.

E-Z UP
Kwaliteit
E-Z UP

Belangrijke aspecten die hebben bijgedragen tot het succes van E-Z UP, zijn ons absolute commitment als het om kwaliteit gaat, de combinatie van de gebruikte materialen en het vakmanschap van onze toegewijde medewerkers. Onze shelter-producten zijn dan ook de beste die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Kwaliteitscontroleteams zorgen ervoor dat elke shelter aan de strenge normen voor de bedrukkings- en fabricagekwaliteit voldoen.

Vandaag de dag is digitaal bedrukken van stof de voorkeursoplossing. Hierdoor kunnen klanten complexere graphics gebruiken om hun merk te promoten. Het bekroonde E-Z UP-drukproces zorgt voor kleurrijke, levendige afbeeldingen die jarenlang mooi blijven.

E-Z UP vandaag

Van de uitvinding van de oorspronkelijke platte kap uit 1983 tot het puntdak uit 1986 - we blijven de beste kwaliteit materialen gebruiken voor het perfecte gebruiksgemak van de Instant Shelter. E-Z UP heeft een passie voor innovatie. Ook de jongste productlijn heeft weer de norm gesteld voor de branche, met een nieuwe reeks frisse kleuren en geavanceerde kenmerken.

Enkele van de hoogtepunten na meer dan 30 jaar E-Z UP zijn medewerkers die hun 20- resp. 30-jarig dienstjubileum vieren, klanten die shelters van 20 jaar oud nog steeds gebruiken, en de duizenden prachtige verhalen waarmee we overstelpt worden over de manieren waarop E-Z UP-producten privé en zakelijk gebruikt worden.

E-Z UP
Wat staat nu op het programma?
E-Z UP

E-Z UP is druk met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van shelter-technologie, waarbij we er uiteraard op gebrand zijn om u de beste innovaties en kwaliteit te bieden.

Houd onze website in de gaten voor het volgende hoofdstuk van het E-Z UP-succesverhaal.

Search engine powered by ElasticSuite