10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Retourbeleid en Herroepingsrecht

Retourbeleid en Herroepingsrecht (Consument)

100% Tevredenheidsgarantie

Als onderdeel van de E-Z UP® Experience is het onze toewijding om superieure producten te leveren. Als u om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw E-Z UP®-aankoop, dan maken we het goed. U kunt uw product binnen dertig (30) dagen na aankoop retourneren voor vervanging of terugbetaling.

De garantie van E-Z UP® dekt geen gewone slijtage of schade veroorzaakt door onjuist gebruik of door natuurrampen veroorzaakte ongevallen.

Als u uw E-Z UP®-aankoop heeft ontvangen en een fabricagefout heeft in de materialen of in de afwerking bezoekt u onze garantiepagina.

Items retourneren

U kunt uw aankoop van E-Z UP® per post retourneren, ongeacht of u uw aankoop op ezup.nl of telefonisch hebt gedaan. Een bewijs van aankoop is vereist.

Bewaar alle product-verpakkingen tot u volledig tevreden bent met de staat en prestaties van uw aankoop. Stuur het product en alle verpakking samen.

E-mail uw retour

Vermeld uw naam, e-mailadres en aankoopbewijs. Bewijs van aankoop kan een kwitantie, pakbon, orderbevestiging, etc. zijn. Als u geen aankoopbewijs hebt, heeft u geen pech, wij kunnen u helpen. Neem contact met ons op +31 30 63 541 00.

Herroepingsrecht (consument)

Als "consument" heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product aan ons retour te sturen. Na ontvangst van uw retour krijgt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. U draagt zelf de retourkosten van u thuis naar E-Z UP Europe BV. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan E-Z UP Europe BV geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via euonline@ezup.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugbetalen.

Let op: gepersonaliseerde ("custom") producten die door E-Z UP in samenspraak met u als klant zijn gemaakt en geleverd, worden uitdrukkelijk uitgesloten van het hierboven vermelde herroepingsrecht!

Search engine powered by ElasticSuite