10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Vantage™ Replacement Top 3 x 3m

200
Vantage™ Replacement Top 3 x 3m
Vantage™ Replacement Top 3 x 3m
SKUvantage_top
Vanaf Total price: € 200,00

Als u wilt pronken met uw collega's, de buurt en de hele wereld, upgrade uw canopy dan met de Vantage Replacement Top! Een evenement is niet compleet zonder E-Z UP Vantage Tenten. Een Vantage Replacement Top upgrade uw volgende evenement.

Functies

  • Gemaakt van professionele stof
  • Beschikbaar in 4 levendige kleuren
  • Brandvertragend en waterbestendig
  • Aangepaste bedrukking beschikbaar
- +
- +
 
Vanaf Total price: € 200,00
Details

Als u vindt dat het tijd is om uw E-Z UP Vantage Shelter Tent of easy up tent te upgraden, overweeg dan de Vantage Replacement Top. De top is verkrijgbaar in een reeks van 4 levendige kleuren voor elke gelegenheid en elk weer. Onze E-Z UP experts hebben de Vantage Replacement Top gemaakt met het oog op serviceverlening en kwaliteit. De 10x10 top heeft een uitgebreide schaduwdekking om de deelnemers tegen alle elementen te beschermen.

Daarnaast heeft de hoogwaardige stof een brandvertragende coating die voldoet aan de B1, NFPA-701 en CAN/ULC-S109 brandweerstandscodes. Dat is nog maar het topje van de ijsberg! De Vantage Replacement Top is waterafstotend en heeft UV-lichtremmers en een schimmelwerende coating die gericht is op het bieden van hoogwaardige bescherming. Dankzij de veelzijdigheid van de stof kunt u uw evenement organiseren ongeacht de aard van het evenement, de gelegenheid of het weer; u hoeft zich immers geen zorgen te maken over veiligheid en bescherming. Ontspan, maak alle plannen, concentreer u op het evenement en wees gerust, de Vantage Replacement Top beschermt u.

Specifications
Meer informatie
Item Gewicht 10 lbs (5.4 kg)
Product compatibiliteit Vantage™
Product, inclusief Fabric Top
Tentgrootte 3m x 3m
Omschrijving dak Water Resistant Coating_x000D_ Ultra Violet (UV) Inhibitor_x000D_ Polyester Flat Filament Fabric_x000D_ Mildew Resistant Coating_x000D_ Fire Retardant Coating
Garantie 1 Year
Support

Bel onze klantenservice

+31 30 63 541 00

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Chat met ons

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Nu chatten

Wij nemen uw privacy serieus. Om meer te weten te komen over hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, bekijkt u ons Privacy beleid.

E-mail ons

*
*
*

Reviews
Search engine powered by ElasticSuite