10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Custom Professional Sidewall

Custom Professional Sidewall
Custom Professional Sidewall
SKUcustom_pro_sidewall

Voeg zijwanden op maat toe om je shelter te verbeteren en een betere ruimte te creëren voor klanten en werknemers. Voeg een enkele wand toe om als achtergrond of windscherm te dienen, of voeg vier wanden toe om uw shelter volledig af te sluiten.

Functies:

  • Gemaakt van professionele stof en zware ritsen
  • 100% tevredenheidsgarantie die achter je aankoop staat
  • Eén jaar garantie om je investering te beschermen
  • E-Z UP Shelter niet inbegrepen
Details

Op maat gemaakte zijwanden

E-Z UP biedt duurzame, op maat gemaakte zijwanden voor tenten die het comfort en de bescherming willen bieden van een gedeeltelijk of volledig gesloten ruimte.

Aanpassingsmogleijkheden

Zijwanden van tenten worden gemaakt volgens uw exacte specificaties. Dat is inclusief eigen bedrukking op maat voor het promoten van uw merk en producten.

Voordelen van op maat gemaakte zijwanden

Shelters bieden een geweldige ruimte voor festivals, verkoop en andere evenementen. Waarom overweegt u niet een of meer zijwanden toe te voegen om uw shelter te verbeteren?

Aangepaste zijwanden bieden ook bescherming tegen wind, kou en regen. Ze verhogen ook de waarde van uw overkapping. En als u ervoor kiest om uw tent volledig te sluiten, voegen we precies de bedrukking toe die u kiest.

Hoge zichtbaarheid

Je krijgt een aantrekkelijke shelter die echt opvalt. Klanten die u op evenementen zoeken, kunnen uw tent gemakkelijk vinden.

Waarom kiezen voor E-Z UP?

E-Z UP is marktleider die producten maakt die door veel bedrijven worden gebruikt. We staan bekend om onze innovatie en bieden services op maat om unieke producten voor uw merk te maken. Omdat we er zeker van willen zijn dat u helemaal tevreden bent met uw eindproduct, bieden we gratis grafische diensten voor het artwork en onbeperkte proefdrukken.

Specifications
Meer informatie
Item Gewicht 4 lbs (1.8 kg)
Product compatibiliteit Eclipse™, Endeavor™, Enterprise™, HUT™, Speed Shelter®
Product, inclusief Professional Sidewall
Downloads
Support

Bel onze klantenservice

+31 30 63 541 00

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Chat met ons

Ma-Vrij / 8:30–17:00 uur

Nu chatten

Wij nemen uw privacy serieus. Om meer te weten te komen over hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, bekijkt u ons Privacy beleid.

E-mail ons

*
*
*

Search engine powered by ElasticSuite