10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

EHBO TENT

Hoewel promotie tenten en reclametenten de populairste producten binnen het assortiment van E-Z UP® zijn, is er ook een grote groep functionele gebruikers; denk hierbij aan brandweer, politie en bijvoorbeeld EHBO diensten. Een E-Z UP® EHBO tent is de ideale oplossing om binnen één minuut een herkenbare EHBO faciliteit op een evenement te plaatsen.

rode kruis by E-Z UP

DUURZAAM, STERK EN FUNCTIONEEL

EHBO Tenten moeten vooral duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak bieden. Uniek aan deze tenten, die onder andere aan het Rode Kruis geleverd worden, is dat de easy up tenten volledig zijn aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Zo zijn er, wanden met een deur, panoramavenster, en compleet dichte wanden leverbaar. Daarnaast zijn de tenten koppelbaar door middel van regengoten en koppelstukken wanneer er een grotere EHBO unit gewenst is. Voor extra herkenbaarheid kunnen de tenten bedrukt worden of voorzien worden van verschillende soorten vlaggen.

De professionele Eclipse serie, de enige easy up tent die verkrijgbaar is met 7 jaar garantie, leent zich uitstekend voor deze doelgroep. Deze tent serie is het best bestand tegen zware weersomstandigheden (zeker wanneer voorzien van haringen of gewichtszakken en kan probleemloos op elk event worden ingezet doordat de daken voldoen aan de Europees geldende B1 norm voor brandveiligheid. Een duurzamere en veiligere keuze bestaat er niet!

E-Z UP® Afmetingen:Rode Kruis Nederland by E-Z UP


Brandweer Haren by E-Z UP

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN GEPERSONALISEERDE EHBO TENT

Een EHBO Tent kunt u voorzien van vele soorten bedrukking, bijvoorbeeld het logo van de EHBO, het Rode Kruis of uw sportvereniging. E-Z UP® kan u volledig assisteren met het ontwerp hiervan door het aanbieden van onbeperkte 3D tekeningen en proefdrukken. Wij gaan door tot u tevreden bent!

EHBO Tenten zijn in verschillende soorten verkrijgbaar: 3x3, 3x4.5 en 3x6 meter van het type Eclipse zijn daarbij het meest populair. Ondanks het robuuste uiterlijk is de tent uiterst gebruiksvriendelijk: in verschillende hoogtes verstelbaar (tot wel 210 cm doorloophoogte), snel opzetbaar, door middel van clips eenvoudig te monteren wanden en makkelijk te vervoeren via de speciale roltas..

PRODUCTCATEGORIEËN

Eclipse
  • EASY UP TENTEN
Sidewalls
  • ZIJWANDEN
Tear Drop Flag
  • VLAGGEN
Instant Table
  • TAFELS
Table Covers
  • TAFELHOEZEN
Search engine powered by ElasticSuite