10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen - Californië

We nemen de privacy van uw persoonlijke gegevens serieus en willen ervoor zorgen dat alleen u of uw gemachtigde uw persoonlijke gegevens ontvangt. Het is vereist dat we de identiteit verifiëren van elke persoon die een verzoek indient.

We zullen u niet discrimineren omdat u uw rechten uitoefent. Dit betekent in het algemeen dat we u geen goederen of diensten zullen weigeren, geen verschillende prijzen of tarieven in rekening zullen brengen, geen ander serviceniveau of andere kwaliteit van goederen zullen bieden, en niet zullen suggereren dat u een andere prijs of kwaliteit voor goederen zou kunnen krijgen. Als u ons vraagt om uw gegevens te verwijderen of te stoppen met de verkoop ervan, kan dit invloed hebben op uw ervaring met ons en kunt u mogelijk niet deelnemen aan bepaalde programma's of lidmaatschapsdiensten waarvoor uw persoonlijke gegevens nodig zijn om te functioneren.

Als het gaat om uw rechten als consument, willen we ervoor zorgen dat u alles hebt wat u nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen. Als u een verzoek wilt indienen om uw gegevens niet te verkopen, kunt u contact met ons opnemen via een van de volgende methoden:

Call

+31 30 63 541 00

Mail 

International E-Z UP

Ringveste 7

Houten CA, 3992DD

Search engine powered by ElasticSuite