10% over de hele site - Kortingscode: SAVE10

Korting niet geldig op outlet items!

BEDRUKTE E-Z UP® TENTEN  

Winkelwagen

Mini Cart

Persoonlijke gegevens opvragen of verwijderen

We nemen de privacy van uw persoonlijke gegevens serieus en willen ervoor zorgen dat we alleen u of uw gemachtigde voorzien van uw persoonlijke gegevens. Het is vereist dat we de identiteit verifiëren van elke persoon die een verzoek indient om te weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben of om de persoonlijke gegevens die we over u hebben te verwijderen.

We zullen u niet discrimineren omdat u uw rechten uitoefent. Dit betekent in het algemeen dat we u geen goederen of diensten zullen weigeren, geen verschillende prijzen of tarieven in rekening zullen brengen, geen ander serviceniveau of andere kwaliteit van goederen zullen bieden, en niet zullen suggereren dat u een andere prijs of kwaliteit voor goederen zou kunnen krijgen. Als u ons vraagt om uw gegevens te verwijderen of te stoppen met de verkoop ervan, kan dit invloed hebben op uw ervaring met ons en kunt u mogelijk niet deelnemen aan bepaalde programma's of lidmaatschapsdiensten waarvoor uw persoonlijke gegevens nodig zijn om te functioneren.

Als het gaat om je rechten als consument, willen we ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen. Om een verzoek in te dienen, kunt u contact met ons opnemen via een van de volgende methoden:

Call

+31 30 63 541 00

Mail 

International E-Z UP

Ringveste 7

Houten CA, 3992DD

Search engine powered by ElasticSuite